16/08/2020 16/08/2020 Την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων επισκέφτηκε το πρωί της 15ης Αυγούστου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγο του Μαρέβα και τον υιό του Κων/νο, όπου παρέστη συμπροσευχόμενος στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τέλεσε για την Θεομητορική εορτή της Παναγίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος...
16 Αυγούστου, 2020 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2020 - 18:30

Μία εικόνα της Παναγίας για τη σύζυγο του Πρωθυπουργού

Διαδώστε:
Μία εικόνα της Παναγίας για τη σύζυγο του Πρωθυπουργού

Την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων επισκέφτηκε το πρωί της 15ης Αυγούστου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγο του Μαρέβα και τον υιό του Κων/νο, όπου παρέστη συμπροσευχόμενος στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τέλεσε για την Θεομητορική εορτή της Παναγίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου και Καθηγούμενος της Μονής κ. Δαμασκηνός.

Στην συνοδεία του Πρωθυπουργού ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος ξενάγησε τον Πρωθυπουργό στις εγκαταστάσεις της Μονής όπου και ο ίδιος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει αναλάβει με προσωπικές ενέργειες για την ανακαίνιση του Μοναστηριού.

Πριν την αναχώρηση του Πρωθυπουργού, ο Θεοφιλέστατος προσέφερε στην σύζυγο του Πρωθυπουργού κ. Μαρέβα Μητσοτάκη, για την εορτή της, μια εικόνα της Παναγίας.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Η Κοίμηση της Θεοτόκου ένωσε τις φωνές της πολιτικής ηγεσίας

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Πατρική αγκαλιά στη σύζυγο του Πρωθυπουργού

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων