25/02/2019 25/02/2019 Πρόκειται για εκδήλωση αναγέννησης του Ιερού Λόχου του Αλέξανδρου Υψηλάντη στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τις 24 Φεβρουαρίου 2019, χάρη στην πρωτοβουλία και την ενεργό συμμετοχή των Ευέλπιδων, ενεργών πολιτών και μελών του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής “Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ” της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, μέσα από τις εξαιρετικές ομιλίες...
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:18
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2019 - 21:20

Ξαναγεννώντας τον Ιερό Λόχο του Υψηλάντη (φώτο)

Διαδώστε:
Ξαναγεννώντας τον Ιερό Λόχο του Υψηλάντη (φώτο)

Πρόκειται για εκδήλωση αναγέννησης του Ιερού Λόχου του Αλέξανδρου Υψηλάντη στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τις 24 Φεβρουαρίου 2019, χάρη στην πρωτοβουλία και την ενεργό συμμετοχή των Ευέλπιδων, ενεργών πολιτών και μελών του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής “Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ” της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, μέσα από τις εξαιρετικές ομιλίες του π. Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεώργιου Σούρλα και της κα. Νικολέττας Ζυγούρη, Ιστορικού και Επιμελήτριας του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, αναβίωσε με συγκινητικό τρόπο το έπος του Ιερού Λόχου, ενώ παρουσιάστηκαν η χαρακτηριστική στολή και η σημαία του, πάντα με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής “Δ.ΣΟΛΩΜΟΣ”.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων