11/10/2021 11/10/2021 Μια πρωτότυπη δράση πραγματοποίησε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Σερρών με επίκεντρο την  ενορία της Κάτω Καμήλας. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιελάμβανε κοινό εκκλησιασμό των μελών με τις οικογένειές τους στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω Καμήλας. Στη συνέχεια ακολούθησε εκπαίδευση των “Μικρών Εθελοντών” της ΣΕΑΝ, δηλαδή των παιδιών των μελών, η...
11 Οκτωβρίου, 2021 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2021 - 14:48

Μια πρωτότυπη δράση με επίκεντρο την ενορία

Διαδώστε:
Μια πρωτότυπη δράση με επίκεντρο την ενορία

Μια πρωτότυπη δράση πραγματοποίησε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Σερρών με επίκεντρο την  ενορία της Κάτω Καμήλας.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιελάμβανε κοινό εκκλησιασμό των μελών με τις οικογένειές τους στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω Καμήλας. Στη συνέχεια ακολούθησε εκπαίδευση των “Μικρών Εθελοντών” της ΣΕΑΝ, δηλαδή των παιδιών των μελών, η οποία είχε ως στόχο να εμπνεύσει το πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς αλλά και να εκπαιδεύσει τα παιδιά στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

“Ευχαριστήσαμε θερμά τον π. Αθανάσιο τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κ. Καμήλας κ. Πάντσιο και τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών Κάτω Καμήλας για την φιλοξενία και για την άψογη συνεργασία μας. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που κοπίασαν για την οργάνωση και επιτυχία της σημερινής δράσης Ιωάννη Ευστρατιαδη, Βασίλη Τσαφαρίδη, Θάνο Σαμαρά, Τσακαλιδη Χρήστο, Ανέστη Παναγιώτου”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΣΕΑΝ Σερρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων