06/11/2022 06/11/2022 Ενας 18χρονος Ρομά ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών της διάρρηξης -με μεγάλη χρηματική λεία- που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στα γραφεία του Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο. Η έρευνα της Ασφάλειας Αγρινίου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών απέδωσε καρπούς και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του νεαρού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν συνελήφθη λόγω...
06 Νοεμβρίου, 2022 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 17:30

Μια σύλληψη για τη διάρρηξη στον Άγ. Χριστόφορο Αγρινίου με λεία 30.000 ευρώ

Διαδώστε:
Μια σύλληψη για τη διάρρηξη στον Άγ. Χριστόφορο Αγρινίου με λεία 30.000 ευρώ

Ενας 18χρονος Ρομά ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών της διάρρηξης -με μεγάλη χρηματική λεία- που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στα γραφεία του Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο.

Η έρευνα της Ασφάλειας Αγρινίου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών απέδωσε καρπούς και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του νεαρού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε η  έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως οι δράστες ήταν τρεις, ο 18χρονος και δυο ακόμη Ρομά συνεργοί του τα πλήρη στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Οι εν λόγω άνδρες, σύμφωνα με το agrinionews.gr διέρρηξαν τα γραφεία του ναού-ξηλώνοντας κάγκελα και εισβάλλοντας από το παράθυρο- και άρπαξαν 30 χιλ. ευρώ, λίρες και τάματα σε μια κλοπή που σόκαρε την τοπική κοινωνία. Τα χρήματα ωστόσο δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί με την προανάκριση να συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Αγρίνιο: Κλοπή στα γραφεία του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων