15/04/2020 15/04/2020 Ολοκληρώθηκε η διανομή της καθιερωμένης μηνιαίας υλικής παροχής του Προγράμματος «Αγκαλιάζουμε τη ζωή» κατ’ οίκον, σε 130 οικογένειες που διαμένουν στην Αττική. Η δράση πραγματοποιείται από τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού Αγκαλιά. “Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εσάς που εμπράκτως δείχνετε την ευαισθησία σας σε αυτές τις δύσκολες μέρες, στον πάσχοντα συνάνθρωπο και με ανιδιοτέλεια προσφέρετε για...
15 Απριλίου, 2020 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2020 - 14:04

Μια τεράστια “Αγκαλιά” για 130 Οικογένειες

Διαδώστε:
Μια τεράστια “Αγκαλιά” για 130 Οικογένειες

Ολοκληρώθηκε η διανομή της καθιερωμένης μηνιαίας υλικής παροχής του Προγράμματος «Αγκαλιάζουμε τη ζωή» κατ’ οίκον, σε 130 οικογένειες που διαμένουν στην Αττική.

Η δράση πραγματοποιείται από τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού Αγκαλιά.

“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εσάς που εμπράκτως δείχνετε την ευαισθησία σας σε αυτές τις δύσκολες μέρες, στον πάσχοντα συνάνθρωπο και με ανιδιοτέλεια προσφέρετε για την ευόδωση του σκοπού της Αγκαλιάς” αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.

Οι ανάγκες των παιδιών δε σταματούν ποτέ…
Η Αγκαλιά συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία και τη δραστηριότητά της, με μέλημά της την ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών που στηρίζει. Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας, η «Αγκαλιά» με υπευθυνότητα προσπαθεί να ανταποκριθεί στο φιλανθρωπικό σκοπό της και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μη λείψει κανένα είδος πρώτης ανάγκης και να μην περιοριστεί καμία υπηρεσία υποστήριξης, στις εγκύους, στα παιδιά και στους γονείς τους που είναι ενταγμένοι στα Προγράμματα Στήριξης της Αγκαλιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων