17/09/2022 17/09/2022 Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας στο Ναό της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε εντός του Καθεδρικού ναού επετειακή επιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Μικρασιατικό Λειμωνάριο και σύγχρονος κόσμος». Αρχικά χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. αρχιμ Ιάκωβος Αθανασίου, ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ.α. Ραφαήλ Γεωργιάδης. Ξεκίνησε η πρώτη...
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2022 - 12:54

«Μικρασιατικό Λειμωνάριο και σύγχρονος κόσμος» (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
«Μικρασιατικό Λειμωνάριο και σύγχρονος κόσμος» (ΦΩΤΟ)

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας στο Ναό της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε εντός του Καθεδρικού ναού επετειακή επιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Μικρασιατικό Λειμωνάριο και σύγχρονος κόσμος».

Αρχικά χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. αρχιμ Ιάκωβος Αθανασίου, ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ.α.
Ραφαήλ Γεωργιάδης.

Ξεκίνησε η πρώτη συνεδρία με πρόεδρο τον π.Νικόδημο Σκρέττα και ομιλητές τον κ. Κωνσταντίνο Κωτσιόπουλο Καθηγητή Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ., την κα Σουλτάνα Λάμπρου Καθηγήτρια Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού Α.Π.Θ., τον κ.Νικόλαο Δεναξά Επ. Καθηγητή Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας στο ΕΚΠΑ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση και ολιγόλεπτο διάλειμμα.

Στην δεύτερη συνεδρία θα προεδρεύσει ο κ. Κωνσταντίνος Κωτσιόπουλος με ομιλητές τον π.Νικόδημο Σκρέττα Καθηγητή Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ., την κα Άννα Καραμανίδου Καθηγήτρια Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού Α.Π.Θ., τον κ. Δημοσθένη Κακλαμάνο Αν. Καθηγητή Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού Α.Π.Θ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων