01/03/2023 01/03/2023 «Η Ελλάδα σήμερα θρηνεί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από την απώλεια των συνανθρώπων μας στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες». Ο κ. Βαρβιτσιώτης είχε επικοινωνία με τον Τούρκο Πρέσβη Τσαγατάι Ερτσιγές και δέχτηκε τα συλλυπητήριά του για το...
01 Μαρτίου, 2023 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 17:26

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα σήμερα θρηνεί – Συλλυπητήρια και από τον Τούρκο πρεσβευτή

Διαδώστε:
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα σήμερα θρηνεί – Συλλυπητήρια και από τον Τούρκο πρεσβευτή

«Η Ελλάδα σήμερα θρηνεί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από την απώλεια των συνανθρώπων μας στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης είχε επικοινωνία με τον Τούρκο Πρέσβη Τσαγατάι Ερτσιγές και δέχτηκε τα συλλυπητήριά του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. «Τον ευχαρίστησα για τα θερμά λόγια συμπαράστασης και αλληλεγγύης», ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων