07/10/2022 08/10/2022 Με μήνυμα του ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος συγχαίρει τον Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Πάπαρη για την εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ως νέου Μητροπολίτη Δράμας, εκφράζοντας παράλληλα ευχές για «δημιουργική και επιτυχημένη πορεία, συνεχίζοντας το σπουδαίο έργο του προκατόχου του, κυρού Παύλου». Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Δράμας αναφέρει...
07 Οκτωβρίου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2022 - 0:26

Μήνυμα Δημάρχου Δράμας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Δράμας

Διαδώστε:
Μήνυμα Δημάρχου Δράμας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Δράμας

Με μήνυμα του ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος συγχαίρει τον Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Πάπαρη για την εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ως νέου Μητροπολίτη Δράμας, εκφράζοντας παράλληλα ευχές για «δημιουργική και επιτυχημένη πορεία, συνεχίζοντας το σπουδαίο έργο του προκατόχου του, κυρού Παύλου».

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Δράμας αναφέρει τα εξής:

«Χαρμόσυνα ηχούν οι καμπάνες των Εκκλησιών της Ιεράς μας Μητροπόλεως Δράμας.

H Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, εξέλεξε για Μητροπολίτη μας και Πνευματικό μας Πατέρα, τον Αρχιμανδρίτη κύριο Δωρόθεο Πάπαρη, Α΄ Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου.

Συγχαίρω θερμά τον νέο Μητροπολίτη Δράμας κκ Δωρόθεο, για την εκλογή του.

Εύχομαι στον νέο Μητροπολίτη μας, να έχει μια δημιουργική και επιτυχημένη πορεία, συνεχίζοντας το σπουδαίο έργο του προκατόχου του, κυρού Παύλου.

Είμαι σίγουρος ότι χάρη στην πεφωτισμένη του καθοδήγηση θα εγκαινιαστεί μια νέα λαμπρή σελίδα για την Ιερά Μητρόπολη Δράμας. ΑΞΙΟΣ»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Πάπαρης νέος Μητροπολίτης Δράμας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων