28/11/2020 28/11/2020 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψής του στην Πάτρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε εκ μέρους της κυβέρνησης τον Σεβασμιώτατο, διότι, όπως είπε, «οι τελευταίες σας δηλώσεις, με αφορμή την εορτή του Αγίου Ανδρέα, είναι πάρα...
28 Νοεμβρίου, 2020 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2020 - 20:24

«Να προσφέρουμε την καρδιά μας από εκεί που βρισκόμαστε»

Διαδώστε:
«Να προσφέρουμε την καρδιά μας από εκεί που βρισκόμαστε»

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψής του στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε εκ μέρους της κυβέρνησης τον Σεβασμιώτατο, διότι, όπως είπε, «οι τελευταίες σας δηλώσεις, με αφορμή την εορτή του Αγίου Ανδρέα, είναι πάρα πολύ σημαντικές».

Από την πλευρά του, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε μεταξύ άλλων: «Παρακαλώ τον πατραϊκό λαό με προσευχή, πίστη και ταπείνωση να σταθούμε και ως δώρο στον Άγιο Ανδρέα, να προσφέρουμε την καρδιά μας από εκεί που βρισκόμαστε, κατά τα μέτρα που ισχύουν, όπως έχω πει και άλλη φορά. Ούτως ώστε, να επιτρέψει ο Θεός και πάλι να δούμε ο ένας τον άλλο από κοντά, να αγκαλιαστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να δούμε τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μας, να είναι υγιείς».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων