17/01/2020 18/01/2020 Χθες, 16 Ιανουαρίου, κατά τη συμπλήρωση 40 ημερών από την κοίμηση του Γέροντος Εφραίμ Φιλοθεΐτου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος τέλεσε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αρούσας Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο. Γράφει στο Facebook η Ιεραποστολική Στέγη Διονύσου: «Ένα κεράκι ευγνωμοσύνης, ένα ταπεινό μνημόσυνο από τα βάθη της Τανζανίας, από...
17 Ιανουαρίου, 2020 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2020 - 17:04

Μνημόσυνο για τον Γέροντα Εφραίμ στην Τανζανία

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον Γέροντα Εφραίμ στην Τανζανία

Χθες, 16 Ιανουαρίου, κατά τη συμπλήρωση 40 ημερών από την κοίμηση του Γέροντος Εφραίμ Φιλοθεΐτου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος τέλεσε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αρούσας Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο.

Γράφει στο Facebook η Ιεραποστολική Στέγη Διονύσου:

«Ένα κεράκι ευγνωμοσύνης, ένα ταπεινό μνημόσυνο από τα βάθη της Τανζανίας, από την Ιεραποστολή της Αφρικής για τον ταπεινό και Ηγιασμένο Ιεραπόστολο της Αμερικής! Για τον άνθρωπο του Θεού που ξεκινώντας από τα ταπεινά καλυβάκια της ερήμου του Αγίου Όρους και τη Μονή Φιλοθέου (εγεώργησε της ερήμου το άγονον) εις την μακρινή Αμερική, σκορπίζοντας σε όλους παρηγοριά και ελπίδα! Ταπεινά προσευχόμαστε οι ευχές του Αγίου Γέροντος να σκεπάζουν τον Θεοφιλέστατο και να είναι στήριγμα και παρηγοριά στο δύσκολο έργο του ευαγγελισμού των λαών! Άγιε Γέροντα Εφραίμ πρέσβευε υπέρ πάντων ημών! Αμήν!»

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων