08/12/2020 08/12/2020 Μπροστά στα εμπόδια και τις δυσκολίες που η πανδημία έχει επιβάλει στην επικοινωνία μεταξύ μας, στις συνήθειες και στην καθημερινή μας ζωή, η «ΕΛΠΙΔΑ» δεν κάνει πίσω! Αντίθετα, ακολουθώντας τα οράματα της Προέδρου της, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, ανοίγει νέους δρόμους και βρίσκει νέους τρόπους με την βοήθεια της τεχνολογίας για να διοχετεύσει το ενδιαφέρον των...
08 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2020 - 15:02

Μοιραστείτε την Αγάπη!

Διαδώστε:
Μοιραστείτε την Αγάπη!

Μπροστά στα εμπόδια και τις δυσκολίες που η πανδημία έχει επιβάλει στην επικοινωνία μεταξύ μας, στις συνήθειες και στην καθημερινή μας ζωή, η «ΕΛΠΙΔΑ» δεν κάνει πίσω! Αντίθετα, ακολουθώντας τα οράματα της Προέδρου της, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, ανοίγει νέους δρόμους και βρίσκει νέους τρόπους με την βοήθεια της τεχνολογίας για να διοχετεύσει το ενδιαφέρον των φίλων της για τα παιδιά με καρκίνο. Από σήμερα με ένα μόνο κλίκ στο eshop.elpida.org ένα ολόκληρο e-shop, μία νέα γωνιά αγάπης, σας περιμένει.

Με personalized αγορές που θα στηρίξουν τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με υπέροχες ζωγραφιές των παιδιών του «ΕΛΠΙΔΑ Junior» αλλά και με ένα πρωτοπόρο για την Ελλάδα τμήμα, το «Cancer Care», όπου όλα τα ιδιαίτερα αξεσουάρ που χρειάζεται ένα παιδί της
«ΕΛΠΙΔΑΣ» (σκουφάκια, μαντηλάκια, αγχολυτικά παιχνίδια, μάσκες κ.α.) γίνονται εδώ για τους μικρούς μας φίλους πηγή χαράς. Αφού είναι όλα φτιαγμένα για εκείνα, με αγάπη και φαντασία!

Το e-shop της «ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι γεγονός! Και θα είναι ανοιχτό για αγορές ολόκληρο το χρόνο! Με best seller: από την μία το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ», που και φέτος είναι σχεδιασμένο από την Β’ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου και γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων, κυρία Μαριάννα Λαιμού, μαζί με μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και είδη δώρων, αλλά κι από την άλλη, το σκουφάκι «καρχαρίας» από την σειρά «Cancer Care» για κάθε παιδί που θέλει να δείξει την αγάπη του σε ένα φίλο που έπρεπε, για λόγους υγείας, να ξυρίσει το κεφαλάκι του.

Το «Cancer Care”, κάτι εντελώς καινούργιο για την Ελλάδα, αποτελεί τον κεντρικό πυρήνα και ουσιαστικά το βασικό κίνητρο για τη δημιουργία αυτού του νέου e-shop. Το σωματείο αφουγκράστηκε και προνόησε για τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής: Διότι βέβαια τα παιδιά και οι οικογένειές τους πρέπει να ελαχιστοποιήσουν τις μετακινήσεις τους και ταυτόχρονα να έχουν άμεση πρόσβαση σε αναγκαία προϊόντα. Αλλά και οι καταναλωτές αναζητούν άλλους τρόπους για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.
Το e-shop, είναι ένα από τα νέα προγράμματα του Συλλόγου και αποτελεί μία πρωτοβουλία της νέας γενιάς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με επικεφαλής την κυρία Μαριάννα Λαιμού σε συνεργασία με τα μέλη: Νάσια Θανοπούλου, Κατερίνα Δαφέρμου Σκριβάνου, Βαρβάρα Βουκάκη Φύτρου, Μάνια Ντέλου, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Έμιλυ Βαφειά και Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη και την επίβλεψη της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου, κυρίας Τζωρτζίνας Έλληνα.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος θα διατεθούν εξολοκλήρου για την κάλυψη των αναγκών του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας στα παιδιά «μας» και σας περιμένουμε να επισκεφθείτε το site του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, www.elpida.org, και να εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσα από την ένδειξη e-shop, είτε απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop.elpida.org.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων