17/12/2021 17/12/2021 Ενάντια σε ένα νέο lockdown οι πολίτες, διχοχνωμία για το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα Οι πολίτες είναι ενάντια σε νέο lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με έρευνα της MRB. Συγκεκριμένα, μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού (64,3%), όσων απάντησαν στην έρευνα της MRB, είναι αρνητικοί στο να πραγματοποιηθεί νέο lockdown για την...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 16:07

MRB: Ποιες είναι οι τάσεις του κόσμου για την πανδημία

Διαδώστε:
MRB: Ποιες είναι οι τάσεις του κόσμου για την πανδημία

Ενάντια σε ένα νέο lockdown οι πολίτες, διχοχνωμία για το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα

Οι πολίτες είναι ενάντια σε νέο lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με έρευνα της MRB.

Συγκεκριμένα, μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού (64,3%), όσων απάντησαν στην έρευνα της MRB, είναι αρνητικοί στο να πραγματοποιηθεί νέο lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ μόλις το 29,1% θέλει να επιβληθεί αυτό το μέτρο.

Παράλληλα, οι θετικές απόψεις των πολιτών για το υγειονομικό προσωπικό που δίνει μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού στα νοσοκομεία, μεταφράζεται στο 74,6%, ενώ μόλις το 22,2% εκφράζει αντίθετη άποψη για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σε ερώτημα της MRB για το αν οι πολίτες θεωρούν ότι θα επιβληθεί ένα νέο lockdown για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, οι αρνητικές απαντήσεις αποτελούν το 53,4%, ενώ το 40,9% πιστεύει ότι θα επιβληθεί αυτό το μέτρο.

Επιπρόσθετα, στο ερώτημα σε πόσο καιρό θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα υπήρχε διχογνωμία στις απαντήσεις. Συγκεκριμένα, το 15,7% των πολιτών απάντησε πως θα επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς ζωής σε λιγότερο από ένα χρόνο, το 39,1% σε 1,5 με 2 χρόνια και το 36,8% θεωρεί ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα μετά από 2 χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων