09/11/2019 09/11/2019 Στο πλαίσιο του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων που φιλοξενείται στη Μητρόπολη Αρτης και συνδιοργανώνουν το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Περιφέρεια Ηπείρου και οι Ιερές Μητροπόλεις Άρτης, Νικοπόλεως και Πρεβέζης και Ιωαννίνων μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του πρακτορείου Ορθοδοξία  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος. “Είναι ευτυχής συγκυρία...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 12:14

“Να αναδειχθούν τα μνημεία και ο πολιτισμός της Ηπείρου”

Διαδώστε:
“Να αναδειχθούν τα μνημεία και ο πολιτισμός της Ηπείρου”

Στο πλαίσιο του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων που φιλοξενείται στη Μητρόπολη Αρτης και συνδιοργανώνουν το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Περιφέρεια Ηπείρου και οι Ιερές Μητροπόλεις Άρτης, Νικοπόλεως και Πρεβέζης και Ιωαννίνων μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του πρακτορείου Ορθοδοξία  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

“Είναι ευτυχής συγκυρία που αυτό το συνέδριο γίνεται στην Ήπειρο προκειμένου να αναδειχθούν τα μνημεία της, οι άνθρωποι και ο πολιτισμός της. Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι ότι υπάρχει μια κοινή δράση και των πέντε Μητροπόλεων της Ηπείρου αυτή τη στιγμή”, τόνισε ο Σεβασμιώτατος και πρόσθεσε:”Πιστεύω ότι έχει μέλλον ο προσκυνηματικός τουρισμός και ήδη αυτό φάνηκε το περασμένο καλοκαίρι… Ιδιαίτερα στους Βαλκάνιους λαούς βλέπουμε μεγάλο ενδιαφέρον και σε συνδυασμό  με την κατασκευή των νέων οδών, Βούλγαροι, Σέρβοι και προσκυνητές από τα Σκόπια έχουν  πλέον εύκολη προσβασιμότητα”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων