21/09/2020 21/09/2020 O αυτοεξόριστος στη Σουηδία Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, διαχειριστής του ανεξάρτητου δικτύου Nordic Monitor, δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την ανάρτηση του ισλαμιστή ιεροκήρυκα Ιχσάν Σενοτζάκ, επισημαίνοντας πως πρόκειται για «έναν από τους επικεφαλής τζιχαντιστές Τούρκους ιμάμηδες που προωθούν την επιθετική εξωτερική πολιτική και στρατιωτική ατζέντα της κυβέρνησης Ερντογάν». Ο Τούρκος ιεροκήρυκας, ο...
21 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2020 - 13:24

“Να απελευθερώσουμε τον Τεκκέ της Χαλά Σουλτάν στη Λάρνακα”

Διαδώστε:
“Να απελευθερώσουμε τον Τεκκέ της Χαλά Σουλτάν στη Λάρνακα”

O αυτοεξόριστος στη Σουηδία Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, διαχειριστής του ανεξάρτητου δικτύου Nordic Monitor, δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την ανάρτηση του ισλαμιστή ιεροκήρυκα Ιχσάν Σενοτζάκ, επισημαίνοντας πως πρόκειται για «έναν από τους επικεφαλής τζιχαντιστές Τούρκους ιμάμηδες που προωθούν την επιθετική εξωτερική πολιτική και στρατιωτική ατζέντα της κυβέρνησης Ερντογάν».

Ο Τούρκος ιεροκήρυκας, ο οποίος είχε παραιτηθεί από την DIYANET μετά από προσβλητικά σχόλια που έκανε για τα τα κορίτσια που φορούν παντελόνια, κοινοποίησε ένα  βίντεο με Τούρκους ναύτες να σχηματίζουν τον όρο «Μavi Vatan» (Γαλάζια Πατρίδα) και θυμήθηκε τη συντρόφισσα του Μωάμεθ… Ουμ Χαράμ, της οποία ο τάφος της βρίσκεται στη Λάρνακα και προέτρεψε τον  Ερντογάν να προελάσει νοτιότερα στην Κύπρο, για ν’ «απελευθερώσει» τον Τεκκέ της Χαλά Σουλτάν.

«H Τουρκία θα έπρεπε να καταλάβει την Λάρνακα στο νότιο μέρος της Κύπρου, όπου είναι θαμμένη η συντρόφισσα του Μωάμεθ η Ουμ Χαράμ» έγραψε ο ισλαμιστής ιεροκήρυκας Ιχσάν Σενοτζάκ, Θεολόγος, εκπαιδευτικός και συγγραφέας, με φανατικούς οπαδούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων