16/02/2020 16/02/2020 Εκδήλωση προς τιμή της Μητέρας και της Πολύτεκνης οικογένειας, συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, χθες, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ενώ ξεχωριστή σημασία είχε η παρουσία Βατοπαιδινών πατέρων, οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και βράβευσαν εκ...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 21:48

ΝΑΟΥΣΑ: Τιμή στη Μητέρα και την Πολύτεκνη οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΝΑΟΥΣΑ: Τιμή στη Μητέρα και την Πολύτεκνη οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκδήλωση προς τιμή της Μητέρας και της Πολύτεκνης οικογένειας, συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, χθες, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ενώ ξεχωριστή σημασία είχε η παρουσία Βατοπαιδινών πατέρων, οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και βράβευσαν εκ μέρους της Μονής τους μαθητές που αρίστευσαν τη χρόνια που πέρασε αλλά και τις μητέρες τους.

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στηρίζει με τις δράσεις της την πολύτεκνη οικογένεια, σε συνεργασία πάντα με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις. Μάλιστα, μαζί με τα βραβεία, χθες,  δόθηκε κι ένα χρηματικό ποσό στον κάθε μαθητή ως ευλογία από τη Μονή.

Ο εκπρόσωπος του Γέροντα Εφραίμ, π. Τιμόθεος, χαιρέτισε την εκδήλωση μεταφέροντας στις πολύτεκνες οικογένειες την πατρική αγάπη του Γέροντα.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Επιμέλεια Βίντεο: Νάνσυ Νάσκου

Μοντάζ: Ανδρέας Χαλκιόπουλος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων