27/09/2021 27/09/2021 Ολοκληρώθηκαν με τη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, οι επετειακές εκδηλώσεις για τον Ιωάννη Καποδίστρια στο Ναύπλιο, σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021. Η πρώτη πολίτης της χώρας συμμετείχε στην ετήσια τελετή μνήμης για τον Ιωάννη Καποδίστρια στον Ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, με απόδοση Τιμών και Κατάθεση Στεφάνων στο άγαλμα του Κυβερνήτη. Ακολούθησε...
27 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2021 - 13:18

Ναύπλιο: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον Καποδίστρια

Διαδώστε:
Ναύπλιο: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον Καποδίστρια

Ολοκληρώθηκαν με τη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, οι επετειακές εκδηλώσεις για τον Ιωάννη Καποδίστρια στο Ναύπλιο, σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021. Η πρώτη πολίτης της χώρας συμμετείχε στην ετήσια τελετή μνήμης για τον Ιωάννη Καποδίστρια στον Ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, με απόδοση Τιμών και Κατάθεση Στεφάνων στο άγαλμα του Κυβερνήτη. Ακολούθησε επετειακή ομιλία στην πρώτη Βουλή των Ελλήνων, το “Βουλευτικό”, για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος και παρευρέθηκαν, η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, οι βουλευτές Αργολίδας Ι.Ανδριανός και Ι. Γκιόλας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Αθλητισμού και Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ι. Μαντζούνης και Δ. Σχοινοχωρίτης, ο Γ.Γ. Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Ι. Γεωργόπουλος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γ. Καχριμάνης, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Στρατού και του Λιμενικού, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, μαθητές σχολίων, ενώ άγημα του στρατού απέδωσε τιμές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων