10/08/2020 10/08/2020 Κλιμακώνονται οι τουρκικές προκλήσεις.Νέα παράνομη τουρκική NAVTEX για έρευνες του «Ορούτς Ρέις» σε περιοχή νοτίως του νησιωτικού συμπλέγματος της Μεγίστης εκδόθηκε νωρίτερα. H NAVTEX ενεργοποιείται από σήμερα μέχρι και τις 23 Αυγούστου Σημειώνεται ότι από σήμερα το πρωί μέχρι και αύριο ενεργοποιείται και η NAVTEX για την άσκηση με πραγματικά πυρά των τουρκικών πολεμικών πλοίων...
10 Αυγούστου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2020 - 12:36

Νέα Τουρκική NAVTEX στο Καστελόριζο- Έκτακτο ΚΥΣΕΑ

Διαδώστε:
Νέα Τουρκική NAVTEX στο Καστελόριζο- Έκτακτο ΚΥΣΕΑ

Κλιμακώνονται οι τουρκικές προκλήσεις.Νέα παράνομη τουρκική NAVTEX για έρευνες του «Ορούτς Ρέις» σε περιοχή νοτίως του νησιωτικού συμπλέγματος της Μεγίστης εκδόθηκε νωρίτερα. H NAVTEX ενεργοποιείται από σήμερα μέχρι και τις 23 Αυγούστου

Σημειώνεται ότι από σήμερα το πρωί μέχρι και αύριο ενεργοποιείται και η NAVTEX για την άσκηση με πραγματικά πυρά των τουρκικών πολεμικών πλοίων σε θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στο Καστελόριζο και τη Ρόδο.

Συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και τον ενημέρωσε για τη συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο, αναφορικά με την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, καθώς «και για τις ανησυχητικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο» όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το απόγευμα στις 17.00 έχει προγραμματιστεί επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Γενικό Γραμματέα του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων