08/09/2020 08/09/2020 Μετά τις προκλήσεις στον Έβρο, την μετατροπή της Αγίας Σοφίας και της Μονής της Χώρας σε τεμένη και τις εντάσεις στο Αιγαίο, η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις αυτή τη φορά στα Κατεχόμενα της Κύπρου. Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η άσκηση «Καταιγίδα Μεσογείου», και η Τουρκία κατά την πάγια τακτική της δημοσίευσε ένα ακόμα προπαγανδιστικό...
08 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2020 - 9:29

Νέο βίντεο- προπαγάνδα για τα Κατεχόμενα

Διαδώστε:
Νέο βίντεο- προπαγάνδα για τα Κατεχόμενα

Μετά τις προκλήσεις στον Έβρο, την μετατροπή της Αγίας Σοφίας και της Μονής της Χώρας σε τεμένη και τις εντάσεις στο Αιγαίο, η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις αυτή τη φορά στα Κατεχόμενα της Κύπρου.
Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η άσκηση «Καταιγίδα Μεσογείου», και η Τουρκία κατά την πάγια τακτική της δημοσίευσε ένα ακόμα προπαγανδιστικό βίντεο με τις ασκήσεις στις οποίες συμμετέχουν η Πολεμική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό και ο Στρατός Ξηράς.

Την ίδια ώρα ο Μεσούτ Χακί Κασίν, σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για θέματα εξωτερικής πολιτικής, εξαπέλυσε νέες επιθέσεις εναντίον της Ελλάδος, ξαναγράφοντας για μία ακόμα φορά την ιστορία:

«Μήπως πραγματικά η Ελλάδα θέλει να γευτεί τη γροθιά μας; Οι Έλληνες ακόμη δεν το κατάλαβαν αυτό. Δείτε η 9η Σεπτεμβρίου (επέτειος στην οποία οι τουρκικές δυνάμεις κατέλαβαν τη Σμύρνη από τις ελληνικές το 1922) φτάνει. Εσείς στην διαφυγή σας σκοτώνατε ο ένας τον άλλον, τρέχοντας προς τη θάλασσα τότε. Ε μα φτάνει πια. Φτάνει! Οι πιλότοι μας σύντομα θα καταρρίψουν πέντε ή έξι από τα ελληνικά αεροσκάφη και θα μπούμε σε ένα πόλεμο. Δεν μπορεί με κανένα τρόπο αυτό το έθνος να υφίσταται τόση πίεση. Η Τουρκία δεν είναι ένα έθνος το οποίο πρέπει να το δοκιμάζεις. Οι ξιφολόγχες των Τούρκων στρατιωτών είναι στη θέση τους και έτοιμες. Στο παρελθόν ακόμα και χωρίς σφαίρες τελειώσαμε τον εχθρό με τις ξιφολόγχες μας. Άντε λοιπόν, περιμένουμε εδώ».

Επίσης, επιτέθηκε φραστικά σε Ελλάδα και Γαλλία απειλώντας πως η Τουρκία θα της «σκίσει το συκώτι», βυθίζοντας το αεροπλανοφόρο που καταφτάνει στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Η Ελλάδα χωρίς να έχει βρει φυσικό αέριο και ενώ η ίδια δεν διαθέτει αεροπλανοφόρο, στέλνει εδώ το γαλλικό αεροπλανοφόρο ενάντια στην Τουρκία. Επιτίθεται εναντίον μας με το άλογο ενός άλλου. Αυτό το άλογο θα πυροβοληθεί και θα πεθάνει”

Και συνέχισε λέγοντας:
«Δείτε εγώ είμαι καθηγητής στις Ένοπλες Δυνάμεις. Και αν υπάρχει κάποιος Έλληνας πιλότος ο οποίος μπορεί να μας χτυπήσει εγώ αυτόν τον πιλότο θα τον πυροβολήσω στο μέσο του κεφαλιού του»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων