24/09/2019 24/09/2019 Μπορεί η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να περάσει απλώς από τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα και να μην παραστεί σε αυτή να σχολιάστηκε δυσμενώς, ωστόσο η απόφασή του να παραστεί σε πάνελ για τις θρησκευτικές ελευθερίες έγινε δεκτή με ικανοποίηση από πολλούς. “Οι Ηνωμένες Πολιτείες βασίζονται στην αρχή ότι τα δικαιώματά μας δεν...
24 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2019 - 13:54

Ντ. Ντραμπ: 250 εκατ. Χριστιανοί διώκονται για την πίστη τους (βίντεο)

Διαδώστε:
Ντ. Ντραμπ: 250 εκατ. Χριστιανοί διώκονται για την πίστη τους (βίντεο)

Μπορεί η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να περάσει απλώς από τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα και να μην παραστεί σε αυτή να σχολιάστηκε δυσμενώς, ωστόσο η απόφασή του να παραστεί σε πάνελ για τις θρησκευτικές ελευθερίες έγινε δεκτή με ικανοποίηση από πολλούς.

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες βασίζονται στην αρχή ότι τα δικαιώματά μας δεν προέρχονται από την κυβέρνηση, αλλά από τον Θεό. Αυτή η αθάνατη αλήθεια διακηρύσσεται στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας μας και κατοχυρώνεται στην Πρώτη Τροποποίηση του Καταστατικού των Δικαιωμάτων του Συντάγματός μας”

Ο κ. Τραμπ τόνισε ότι περίπου το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σε χώρες όπου οι θρησκευτικές ελευθερίες απειλούνται και υπενθύμισε ότι οι Χριστιανοί είναι οι πλέον διωκόμενοι στον πλανήτη:
” Περισσότεροι από 250 εκατ. Χριστιανοί διώκονται για την πίστη τους. Εκτιμάται ότι 11 Χριστιανοί δολοφονούνται κάθε μέρα” υπογράμμισε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων