12/11/2019 12/11/2019 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελείται η ακολουθία του Εσπερινού επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου, κατά την εσπέρα της 12ης Νοεμβρίου 2019, στον ομώνυμο Ιερό ναο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από όπου τα ως άνω φωτογραφικά στιγμιότυπα. Πλήθος κόσμου φθάνει με αμείωτη ένταση, ώστε να τιμήσει την Μνήμη του Αγίου...
12 Νοεμβρίου, 2019 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2019 - 20:11

Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ευλογεί τη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ευλογεί τη Θεσσαλονίκη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελείται η ακολουθία του Εσπερινού επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου, κατά την εσπέρα της 12ης Νοεμβρίου 2019, στον ομώνυμο Ιερό ναο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από όπου τα ως άνω φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Πλήθος κόσμου φθάνει με αμείωτη ένταση, ώστε να τιμήσει την Μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και να προσκυνήσει την χαριτόβρυτον Τιμία Κάρα του, προερχομένη εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εσπερινός του Ιερού Χρυσοστόμου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων