05/11/2019 05/11/2019 Στο λιμάνι της Καλαμάτας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου η Γαλλική κορβέτα  BSAM LOIRE, στο πλαίσιο συμμετοχής της σε άσκηση του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού στη Μεσόγειο.  Κατόπιν προσκλήσεως του Κυβερνήτη Stéphane Le-Ven, παρευρέθησαν στο πλοίο, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ως εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, ο...
05 Νοεμβρίου, 2019 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2019 - 9:37

Ο “Άγιος Νικόλαος” στη γαλλική κορβέτα BSAM LOIRE

Διαδώστε:
Ο “Άγιος Νικόλαος” στη γαλλική κορβέτα BSAM LOIRE

Στο λιμάνι της Καλαμάτας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου η Γαλλική κορβέτα  BSAM LOIRE, στο πλαίσιο συμμετοχής της σε άσκηση του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού στη Μεσόγειο.  Κατόπιν προσκλήσεως του Κυβερνήτη Stéphane Le-Ven, παρευρέθησαν στο πλοίο, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ως εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας κ. Σαράντος Μαρινάκης, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλου και ο Λιμενάρχης Καλαμάτας κ. Νικόλαος Γιαννουλάτος. Ο Κυβερνήτης του πλοίου ξενάγησε τους προσκεκλημένους του στις εγκαταστάσεις του πλοίου και εν συνεχεία παρέθεσε επίσημο γεύμα προς τιμήν τους εντός του πλοίου.

Μετά το πέρας του γεύματος ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, εκφράζοντας και τους άλλους δυο συνδαιτημόνες, καλωσόρισε τον Κυβερνήτη και τα μέλη του πληρώματος, τους ευχαρίστησε για την φιλοξενία και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου, προσφέροντας στον Κυβερνήτη  συμβολικό δώρο ένα λάβαρο με την μορφή του Αγίου Νικολάου, του Προστάτου των Ναυτικών, , εκ μέρους της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων