20/02/2022 20/02/2022 Μετά την επιτυχία στην Ελλάδα, η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» καθήλωσε και το κυπριακό κοινό από το πρώτο επεισόδιο! Η σειρά παραγωγής του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, σε σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη και σενάριο Γιώργου Τσιάκα, έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στον Alpha Κύπρου, κερδίζοντας το κοινό. Συγκεκριμένα,...
20 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2022 - 13:06

Ο «Άγιος Παΐσιος» σάρωσε και στην Κύπρο

Διαδώστε:
Ο «Άγιος Παΐσιος» σάρωσε και στην Κύπρο

Μετά την επιτυχία στην Ελλάδα, η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» καθήλωσε και το κυπριακό κοινό από το πρώτο επεισόδιο!

Η σειρά παραγωγής του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, σε σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη και σενάριο Γιώργου Τσιάκα, έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στον Alpha Κύπρου, κερδίζοντας το κοινό.

Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο ξεπέρασε το 30%, σημειώνοντας ποσοστό τηλεθέασης μέχρι και 30,6% , ενώ στο νεανικό κοινό έφθασε και μέχρι το 27,8%, αφήνοντας πίσω με πολύ μεγάλη διαφορά τον ανταγωνισμό.

Η τηλεοπτική σειρά ήταν πρώτη κατά τη διάρκεια μετάδοσής της, με το κοινό στα social media να ενθουσιάζεται από το αποτέλεσμα, ενώ ο Alpha ήταν πρώτο κανάλι στο γενικό σύνολο και το Σάββατο καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.

Στην Ελλάδα τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο επεισόδιο έπιασαν την κορυφή της τηλεθέασης.

Στο δεύτερο επεισόδιο, η συγκλονιστική σειρά που αφηγείται τη ζωή του σύγχρονου Αγίου κατέκτησε για άλλη μια φορά την κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστό 33% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 32,8% στο σύνολο του κοινού. Στη ζώνη μετάδοσής της, η διαφορά απέναντι στα προγράμματα του ανταγωνισμού κυμάνθηκε σε εξαιρετικά μεγάλα νούμερα, με 18,2 μονάδες διαφορά στο δυναμικό κοινό 18-54 και 16,1 μονάδες διαφορά στο σύνολο του κοινού.

Σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών, τη σειρά παρακολούθησαν 1.610.519 τηλεθεατέςμε την κάλυψη να φτάνει τους 2.318.508 τηλεθεατές. Σε γυναικείο νεανικό κοινό, ο «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» κατέγραψε το εντυπωσιακό ποσοστό 47,2%.

Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα Γκάτζιου.

Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου, ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Στον ρόλο του Γέροντα Κυρίλλου, ο Γιώργος Αρμένης

Στον ρόλο του βοσκού Θόδωρου, ο Γιάννης Στάνκογλου

Στον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου, ο Κώστας Αποστολάκης

Στον ρόλο της κυρά-Γιώργαινας, η Ρηνιώ Κυριαζή

Στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη, ο Παΐσιος Έξαρχος

Παραγωγή: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΓΡΑΙΚΟΣ

Εκτέλεση Παραγωγής: GREEN OLIVE FILMS

Πρωτότυπη Μουσική: TUOMAS KANTELINEN

Δείτε επίσης:

Ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας και η τηλεοπτική Ευλογία για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων