05/12/2019 05/12/2019 Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί το Βελιγράδι για να παρευρεθεί στην τελετή εγκαινίων του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Σάββα στα τέλη του 2020 απηύθυνε ο Σέρβος ομόλογός του Αλεξάντερ Βούτσιτς “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ρωσική πλευρά για τη βοήθειά τους στην οικοδόμηση του μαγευτικού καθεδρικού ναού του Αγίου Σάββα,...
05 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:17

Ο Αλ. Βούτσιτς καλεί τον Πούτιν στα εγκαίνια του Αγίου Σάββα

Διαδώστε:
Ο Αλ. Βούτσιτς καλεί τον Πούτιν στα εγκαίνια του Αγίου Σάββα

Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί το Βελιγράδι για να παρευρεθεί στην τελετή εγκαινίων του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Σάββα στα τέλη του 2020 απηύθυνε ο Σέρβος ομόλογός του Αλεξάντερ Βούτσιτς

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ρωσική πλευρά για τη βοήθειά τους στην οικοδόμηση του μαγευτικού καθεδρικού ναού του Αγίου Σάββα, το κεντρικό τμήμα του οποίου θα ολοκληρωθεί σύντομα  και κάλεσα τον Πρόεδρο Πούτιν να μας επισκεφτεί στα εγκαίνια της του ναού “, δήλωσε ο Βούτσιτς σε συνέντευξη τύπου μετά τις συνομιλίες με τον Πούτιν στο Σότσι την Τετάρτη.

Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του στον Ρώσο Πρόεδρο  για “τη συνεχή υποστήριξη της Σερβίας”. “Ελπίζω ότι θα επισκεφθεί τη Σερβία το επόμενο έτος και θα παρουσιάσει μαζί μας τον καθεδρικό ναό του Αγίου Σάββα, που είναι μία από τις σημαντικότερες ορθόδοξες εκκλησίες στον κόσμο”, δήλωσε ο Σέρβος πρόεδρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων