10/10/2021 11/10/2021 Στους κινηματογράφους της Ρωσίας αναμένεται να ξεκινήσει η προβολή της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού», η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο Νεκτάριο της Αιγίνης. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου 2021. Ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ, ο οποίος υποδύθηκε τον ρόλο του Κώστα, βοηθού του Αγίου Νεκταρίου, δήλωσε: «Εμπιστεύομαι την διαίσθηση μου, αμέσως αντιλαμβάνομαι...
10 Οκτωβρίου, 2021 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2021 - 0:37

«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Στις 14/10 η πρεμιέρα στην Ρωσία

Διαδώστε:
«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Στις 14/10 η πρεμιέρα στην Ρωσία

Στους κινηματογράφους της Ρωσίας αναμένεται να ξεκινήσει η προβολή της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού», η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο Νεκτάριο της Αιγίνης. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου 2021.

Ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ, ο οποίος υποδύθηκε τον ρόλο του Κώστα, βοηθού του Αγίου Νεκταρίου, δήλωσε:

«Εμπιστεύομαι την διαίσθηση μου, αμέσως αντιλαμβάνομαι αν μου πάει ο ρόλος ή όχι. Εδώ αμέσως κατάλαβα ότι ο ρόλος αυτός είναι δικός μου. Η καραντίνα μου έδωσε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστώ, να μελετήσω την ιστορία του Αγίου Νεκταρίου, να μάθω τη γλώσσα, να επεξεργαστώ το ρόλο. Είναι ο πρώτος μου ρόλος στα Αγγλικά, μια εντελώς καινούργια εμπειρία για μένα. Η ιστορία του Κώστα με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και μαζί του έχω βιώσει την εσωτερική κάθαρση. Ο κάθε ρόλος σου μαθαίνει κάτι νέο, αποκτάς μια νέα εμπειρία. Χάρη στον ρόλο αυτό, έλαβα απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις που έκανα συχνά στον εαυτό μου».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ρώσος σταρ Αλεξάντερ Πετρόφ μιλά για την ταινία Man of God

 

Μετάφραση: Irina Tresorukova

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων