26/08/2021 26/08/2021 O πρωταγωνιστής της ταινίας, Άρης Σερβετάλης, μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Σύνδέσεις» τόσο για την ξεχωριστή ερμηνεία του, όσο και για το όραμα της δημιουργού της ταινίας. «Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Ήταν μια γενναία απόπειρα και προσπάθεια της Γιελένα Πόποβιτς που έκανε το σενάριο και τη σκηνοθεσία να καταγράψει την πορεία ενός ανθρώπου...
26 Αυγούστου, 2021 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2021 - 12:13

Ο Άρης Σερβετάλης για την πρεμιέρα του “Ανθρώπου του Θεού”

Διαδώστε:
Ο Άρης Σερβετάλης για την πρεμιέρα του “Ανθρώπου του Θεού”

O πρωταγωνιστής της ταινίας, Άρης Σερβετάλης, μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Σύνδέσεις» τόσο για την ξεχωριστή ερμηνεία του, όσο και για το όραμα της δημιουργού της ταινίας.

«Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Ήταν μια γενναία απόπειρα και προσπάθεια της Γιελένα Πόποβιτς που έκανε το σενάριο και τη σκηνοθεσία να καταγράψει την πορεία ενός ανθρώπου που εμπιστεύθηκε τη ζωή του στον Θεό, πέρασε φοβερές διαδικασίες και δεν έχασε την Πίστη του», δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για την πρεμιέρα της ταινίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων