08/10/2022 11/10/2022 Συγχαρητήρια επιστολή προς τον μέχρι πρότινος Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό Κιαμέτη για την εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ως νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, έστειλε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης, εκφράζοντας παράλληλα ευχές για καλή επιτυχία στο ποιμαντορικό του έργο. «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και τον τόπο καταγωγής...
08 Οκτωβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2022 - 1:51

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συγχαίρει το νέο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συγχαίρει το νέο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον μέχρι πρότινος Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό Κιαμέτη για την εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ως νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, έστειλε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης, εκφράζοντας παράλληλα ευχές για καλή επιτυχία στο ποιμαντορικό του έργο.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και τον τόπο καταγωγής σας, η ανάληψη ενός τόσου σημαντικού αξιώματος που αναδεικνύει την ουσάι του έργου σας και του πνεύματος σας στο Χριστιανισμό», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός κατάγεται από τον Όρμο Μαραθοκάμπου της Σάμου.

Αναλυτικά, η συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Δυτικής Σάμου αναφέρει τα εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων