15/11/2020 15/11/2020 Ο Δήμαρχος Λαγκαδά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασαν τη βαθιά οδύνη τους για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννη. “Η απώλειά του σεβαστού πατέρα, με το πολύπλευρο πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο, αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον τόπο μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην πνευματική οικογένεια του, στους οικείους του και...
15 Νοεμβρίου, 2020 - 15:34

Ο Δήμος Λαγκαδά θρηνεί την απώλεια του ιεράρχη του

Διαδώστε:
Ο Δήμος Λαγκαδά θρηνεί την απώλεια του ιεράρχη του

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασαν τη βαθιά οδύνη τους για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννη.

“Η απώλειά του σεβαστού πατέρα, με το πολύπλευρο πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο, αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον τόπο μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην πνευματική οικογένεια του, στους οικείους του και στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”, αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων