16/11/2020 16/11/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού  κ. Θεόκλητος με ανακοίνωσή του εξέφρασε τον πόνο, τη θλίψη και τον σπαραγμό τόσο του ιδίου, όσο και ολοκλήρου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, επί τη προς Κύριον εκδημία του σεπτού εν Ιεράρχαις Μητροπολίτου Λαγκαδά κυρού Ιωάννου, “επιστηθίου φίλου του, στύλου φιλτάτου της Ιεράς μας Μητροπόλεως και υψίστου δωρητού αυτής του υπ’...
16 Νοεμβρίου, 2020 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2020 - 11:49

Μητρ. Ιερισσού: “Καλό Παράδεισο Ιωάννη, αδελφέ μου!”

Διαδώστε:
Μητρ. Ιερισσού: “Καλό Παράδεισο Ιωάννη, αδελφέ μου!”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού  κ. Θεόκλητος με ανακοίνωσή του εξέφρασε τον πόνο, τη θλίψη και τον σπαραγμό τόσο του ιδίου, όσο και ολοκλήρου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, επί τη προς Κύριον εκδημία του σεπτού εν Ιεράρχαις Μητροπολίτου Λαγκαδά κυρού Ιωάννου, “επιστηθίου φίλου του, στύλου φιλτάτου της Ιεράς μας Μητροπόλεως και υψίστου δωρητού αυτής του υπ’ αυτού θαυμαστώς ανευρεθέντος μυριπνόου Ιερού Λειψάνου της Αγίας ενδόξου Νεομεγαλοπαρθενομάρτυρος Ακυλίνης της Ζαγκλιβερινής”, τονίζει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Μάλιστα, λόγω της αδυναμίας του να συμμετάσχει στην Εξόδιο Ακολουθία του, θεώρησε καλό εκφράζοντας και το ποίμνιό του στις 12 ακριβώς σήμερα και επί μισή ώρα να ηχήσουν λυπηρώς τα κωδωνοστάσια όλων των Ιερών Ναών της Μητροπόλεώς και ιδίως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Στεφάνου Αρναίας και του Ιερού Ναού Αγίας Ακυλίνης Ζαγκλιβερίου.

“Καλό Παράδεισο Ιωάννη, αδελφέ μου!”, καταλήγει ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων