10/12/2021 10/12/2021 Συνάντηση με τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, Αρχιμανδρίτη κ. Ραφαήλ, είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, στο Υπουργείο Εξωτερικών.   Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα. Ο Υφυπουργός εξέφρασε τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τον Πατριάρχη κ.κ....
10 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2021 - 18:41

Ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα στον υφυπουργό Εξωτερικών

Διαδώστε:
Ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα στον υφυπουργό Εξωτερικών

Συνάντηση με τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, Αρχιμανδρίτη κ. Ραφαήλ, είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, στο Υπουργείο Εξωτερικών.  

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τον Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο Γ’, επισημαίνοντας το πολυσχιδές έργο που επιτελείται για τη διαφύλαξη της ελληνορθόδοξης παράδοσης στην περιοχή.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων