30/12/2020 30/12/2020 Επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος. Τον αξιότιμο κ. Γενικό Γραμματέα υποδέχθηκε ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής κ. Χρήστος Καραγιάννης, παρουσία καθηγητών και προσωπικού της Σχολής. Σκοπός της επίσκεψης του κ. Γενικού Γραμματέα ήταν...
30 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:49

Ο Γεν. Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη Θεολογική Σχολή

Διαδώστε:
Ο Γεν. Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη Θεολογική Σχολή

Επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος. Τον αξιότιμο κ. Γενικό Γραμματέα υποδέχθηκε ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής κ. Χρήστος Καραγιάννης, παρουσία καθηγητών και προσωπικού της Σχολής.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Γενικού Γραμματέα ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων αναβάθμισης των παρεχόμενων ψηφιακών υπηρεσιών στη Θεολογική Σχολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων