15/07/2021 15/07/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι αναφέρθηκε στον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και ευχήθηκε “Να επιστρέψει γρήγορα πίσω”. Ακόμα ο Μητροπολίτης ανέφερε για τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό ότι “Ο Γέροντας Εφραίμ είναι το...
15 Ιουλίου, 2021 - 10:53

“Ο Γέροντας Εφραίμ είναι το ζωντανό παράδειγμα της συγχώρεσης”

Διαδώστε:
“Ο Γέροντας Εφραίμ είναι το ζωντανό παράδειγμα της συγχώρεσης”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι αναφέρθηκε στον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και ευχήθηκε “Να επιστρέψει γρήγορα πίσω”.

Ακόμα ο Μητροπολίτης ανέφερε για τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό ότι “Ο Γέροντας Εφραίμ είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι το Ευαγγέλιο μπορεί να εφαρμοστεί σήμερα”. Ακόμα ανέφερε ότι Βατοπαιδινή αδελφότητα έχει “καταστεί φάρος Ορθοδοξίας” ενώ “ευωδιάζει πνευματική ζωή και αγιοπνευματική εμπειρία”.

Επιπλέον ανέφερε ο Σεβασμιώτατος ότι “Είναι το ζωντανό παράδειγμα της συγχώρεσης, της ελεημοσύνης και του πνευματικού αγώνος”.

Παρακολουθήστε τον Σεβασμιώτατο:

 

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη τη Σύναξη. 

Διαβάστε τα τελευταία νέα για την εξέλιξη της υγείας του Γέροντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων