09/11/2019 09/11/2019 Για τη μεγάλη αγάπη που είχε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άρτα ο Μακαριστός Μητροπολίτης πρώην Περιστερίου κυρός Χρυσόστομος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του πρακτορείου Ορθοδοξία και τον Αντώνη Μακατούνη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος.”Μου έχει μείνει η  απλότητα του, η γνώση του στο κανονικό δίκαιο και η συνολική προσφορά του στο χώρο...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 13:33

“Ο Μακαριστός μου θύμιζε ότι πρέπει κι εγώ να γίνω …Ηπειρώτης!”                                                                   

Διαδώστε:
“Ο Μακαριστός μου θύμιζε ότι πρέπει κι εγώ να γίνω …Ηπειρώτης!”                                                                   

Για τη μεγάλη αγάπη που είχε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άρτα ο Μακαριστός Μητροπολίτης πρώην Περιστερίου κυρός Χρυσόστομος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του πρακτορείου Ορθοδοξία και τον Αντώνη Μακατούνη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος.”Μου έχει μείνει η  απλότητα του, η γνώση του στο κανονικό δίκαιο και η συνολική προσφορά του στο χώρο της εκκλησίας. Με περιέβαλε με αγάπη και μου θύμιζε ότι πρέπει κι εγώ να γίνω Ηπειρώτης γιατί δεν έχω καταγωγή από εδώ. Μου έλεγε να περιβάλλω με αγάπη τους ανθρώπους της Ηπείρου…” , είπε ο Σεβασμιώτατος.

Δείτε τη δήλωσή του

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων