21/10/2020 21/10/2020 Ακούστε τις πρώτες δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου μετά την καθολική αθώωσή του από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Κέρκυρας, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia fm και την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη. «Όλη μου τη ζωή την αφιέρωσα σε Εκείνον. Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την τιμή...
21 Οκτωβρίου, 2020 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020 - 19:25

Ο Μητρ. Κερκύρας μετά την αθώωσή του στον Pemptousia Fm

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κερκύρας μετά την αθώωσή του στον Pemptousia Fm

Ακούστε τις πρώτες δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου μετά την καθολική αθώωσή του από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Κέρκυρας, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia fm και την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη.

«Όλη μου τη ζωή την αφιέρωσα σε Εκείνον. Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την τιμή που έκανε στην δική μου αμαρτωλότητα! Σήμερα δικαιώθηκε η Εκκλησία μας. Αισθάνθηκα ότι η δίωξη της εκκλησίας ήταν απηνής κατά την προηγούμενη περίοδο. Δοξάζω τω Θεώ για το πρώτο σκέλος, διότι εάν εποινικοποιείτο η Θεία Κοινωνία, θα ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία για τους λειτουργούς του Θεού. Όσο για την λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνος, δικαιώθηκε ολόκληρος ο κερκυραϊκός λαός», ήταν τα πρώτα λόγια το Σεβασμιωτάτου.

 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ” (21/10):

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων