09/01/2022 09/01/2022 Τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη και τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας, Ηλία Μόσιαλο, αφόρισε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Φανερωμένης Αιγίου ο Μητροπολίτης πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος! Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο εφησυχάζων Μητροπολίτης αφού εκτόξευσε πύρινο λόγο για τις αναφορές που έκαναν και οι δύο στην...
09 Ιανουαρίου, 2022 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2022 - 14:43

Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων αφόρισε Μόσιαλο και Χωμενίδη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων αφόρισε Μόσιαλο και Χωμενίδη

Τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη και τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας, Ηλία Μόσιαλο, αφόρισε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Φανερωμένης Αιγίου ο Μητροπολίτης πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο εφησυχάζων Μητροπολίτης αφού εκτόξευσε πύρινο λόγο για τις αναφορές που έκαναν και οι δύο στην Παναγία την περίοδο των Χριστουγέννων (ο ένας με άρθρο και ο δεύτερος με σκίτσο), διάβασε μπροστά από την εικόνα της Παναγίας τον αφορισμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Μάιο του 2020 ο κ. Αμβρόσιος είχε αφορίσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά! Μάλιστα, τότε είχε προαναγγείλει την πράξη του με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο λίγες μέρες νωρίτερα.

Να θυμίσουμε ότι τα Χριστούγεννα του 2021, ο μεν κ. Μόσιαλος είχε αναρτήσει ένα χλευαστικό meme, ο δε Χρήστος Χωμενίδης ένα άρθρο, με τον ίδιο στόχο, να «πουλήσουν» στο κοινό τους ότι η Θεοτόκος δεν ήταν παρθένος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων