09/11/2021 09/11/2021 Mετά τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Αίγινας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ μίλησε στο εκκλησίασμα, κατά τη διάρκεια της ζωντανής αναμετάδοσης από την Pemptousia TV, αναφερόμενος στον σπουδαίο Άγιο του 20ου αιώνα, τον άνθρωπο του Θεού, Νεκτάριο. Μιλώντας στα παιδιά του νησιού που σήκωναν την ελληνική σημαία μέσα...
09 Νοεμβρίου, 2021 - 15:14

Ο Μητροπολίτης Ύδρας μίλησε στα παιδιά για τον Άγιο Νεκτάριο – Η PEMPTOUSIA TV στο επίκεντρο των εορτασμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας μίλησε στα παιδιά για τον Άγιο Νεκτάριο –  Η PEMPTOUSIA TV στο επίκεντρο των εορτασμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Mετά τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Αίγινας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ μίλησε στο εκκλησίασμα, κατά τη διάρκεια της ζωντανής αναμετάδοσης από την Pemptousia TV, αναφερόμενος στον σπουδαίο Άγιο του 20ου αιώνα, τον άνθρωπο του Θεού, Νεκτάριο. Μιλώντας στα παιδιά του νησιού που σήκωναν την ελληνική σημαία μέσα στον ιερό ναό, τα παρότρυνε να δουν την ταινία του Αγίου Νεκταρίου «Ο άνθρωπος του Θεού» (Man of God) και να μάθουν για τον βίο του. «O Άγιος ζει και είναι ανάμεσά μας», είπε ο Σεβασμιώτατος χαρακτηριστικά.

Δείτε την ομιλία του στο βίντεο:

Στην ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος προέστη και της Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντος του οικείου Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανδρούσης κ. Κωνστάντιου.

Δείτε επίσης: Παροναξίας από Αίγινα: Ο Άγιος Νεκτάριος να μας απαλλάξει από τη δοκιμασία – Η PEMPTOUSIA TV στο επίκεντρο των εορτασμών (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων