03/09/2022 03/09/2022 Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, υπουργός Εθνικής Αμύνης, εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις με αφορμή τον πρώτο επίσημο εορτασμό της Συνάξεως των εν Θάσω Αγίων. “Με αφορμή τον πρώτο επίσημο εορτασμό της Συνάξεως των εν Θάσω Αγίων είχα την τιμή να υποδεχθώ τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ....
03 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:08
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2022 - 19:11

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στον εορτασμό της Συνάξεως των εν Θάσω Αγίων

Διαδώστε:
Ο Ν. Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στον εορτασμό της Συνάξεως των εν Θάσω Αγίων

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, υπουργός Εθνικής Αμύνης, εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις με αφορμή τον πρώτο επίσημο εορτασμό της Συνάξεως των εν Θάσω Αγίων.

“Με αφορμή τον πρώτο επίσημο εορτασμό της Συνάξεως των εν Θάσω Αγίων είχα την τιμή να υποδεχθώ τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στην Καβάλα, μαζί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’, τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Καβάλας κ. Στέφανο, καθώς και τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook, και πρόσθεσε: “Παρακολουθήσαμε την υποδοχή της εικόνας και στη συνέχεια, τη δοξολογία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κοινότητα Παναγίας, που ανοικοδομήθηκε το 1831”.

 

Διαβάστε ακόμη: Μηνύματα ενότητας και κοινής συμπόρευσης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τον Μητροπολίτη Κιέβου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων