20/06/2020 20/06/2020 Η μουσική από τα αρχαία χρόνια θεωρήθηκε ως μία θεϊκή σφραγίδα στην ψυχή και τις αισθήσεις του ανθρώπου. Ποίηση και μουσική μαζί εξυψώνουν τις ανθρώπινες ποιότητες και ωθούν τον άνθρωπο να κάνει ένα βήμα ακόμη προς την αυθεντική ανθρωπιά του, καταπραΰνοντας τις αρχέγονες κινήσεις του απανθρωπισμού, οι οποίες είναι βαθειά ριζωμένες μέσα του. Κάθε μουσική...
20 Ιουνίου, 2020 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2020 - 12:07

Ο νέος δίσκος του Χρίστου Τσιαμούλη, «Ωδή Μωυσέως»

Διαδώστε:
Ο νέος δίσκος του Χρίστου Τσιαμούλη, «Ωδή Μωυσέως»

Η μουσική από τα αρχαία χρόνια θεωρήθηκε ως μία θεϊκή σφραγίδα στην ψυχή και τις αισθήσεις του ανθρώπου. Ποίηση και μουσική μαζί εξυψώνουν τις ανθρώπινες ποιότητες και ωθούν τον άνθρωπο να κάνει ένα βήμα ακόμη προς την αυθεντική ανθρωπιά του, καταπραΰνοντας τις αρχέγονες κινήσεις του απανθρωπισμού, οι οποίες είναι βαθειά ριζωμένες μέσα του.

Κάθε μουσική παραγωγή αποτελεί ένα πολιτισμικό γεγονός που απηχεί σε ένα πολιτιστικό “κλίμα”, σε μία παράδοση. Οι άνθρωποι που ακούν μουσική έχουν αναπτύξει ένα κριτήριο το οποίο τους επιτρέπει να κατατάσσουν την μουσική που ακούν σε ένα από τα πολλά μουσικά ρεύματα.

Διαβάστε στο περιοδικό Πεμπτουσία για το νέο δίσκο, και ακούστε ένα δείγμα από τα τραγούδια που θα εμπεριέχονται κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων