17/03/2021 17/03/2021 Το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών πληροφορήθηκε και χαίρει για την εκλογή σε Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών, ενός ακόμη εκ των αποφοίτων του, του μέχρι τώρα Μεγάλου Πρωτοσυγκέλλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, π. Ανδρέου Σοφιανοπούλου. “Ο π. Ανδρέας κατά κόσμον Παύλος Σοφιανόπουλος, διεκρίνετο ως μαθητής του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, για το ακέραιο ήθος του, την σοβαρότητα και σύνεση και...
17 Μαρτίου, 2021 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2021 - 16:03

Ο νέος Μητροπολίτης διακρίνονταν ως μαθητής

Διαδώστε:
Ο νέος Μητροπολίτης διακρίνονταν ως μαθητής

Το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών πληροφορήθηκε και χαίρει για την εκλογή σε Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών, ενός ακόμη εκ των αποφοίτων του, του μέχρι τώρα Μεγάλου Πρωτοσυγκέλλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, π. Ανδρέου Σοφιανοπούλου.

“Ο π. Ανδρέας κατά κόσμον Παύλος Σοφιανόπουλος, διεκρίνετο ως μαθητής του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, για το ακέραιο ήθος του, την σοβαρότητα και σύνεση και την επιμέλειά του στα μαθήματα. Του ευχόμεθα να είναι άξιος στην νέα του υψηλή για την Εκκλησία θέση και εις έτη πολλά να υπηρετεί, όπως μέχρι τώρα, με αφοσίωση την Αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία και την Ορθοδοξία γενικότερα” αναφέρει το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών σε επίκαιρη ανακοίνωση του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων