07/11/2022 07/11/2022 Το μήνυμά του για την εκδημία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσόστομου εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης. “Ο λαός της Κύπρου πενθεί την απώλεια του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου Χρυσοστόμου Β’. Τεράστιο το μεταρρυθμιστικό έργο του για την Ορθοδοξία, την Εκκλησία και η δράση του για ευημερία του λαού...
07 Νοεμβρίου, 2022 - 10:44

Ο Νίκος Αναστασιάδης για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Ο Νίκος Αναστασιάδης για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου

Το μήνυμά του για την εκδημία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσόστομου εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

Ο λαός της Κύπρου πενθεί την απώλεια του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου Χρυσοστόμου Β’. Τεράστιο το μεταρρυθμιστικό έργο του για την Ορθοδοξία, την Εκκλησία και η δράση του για ευημερία του λαού μας. Εκ μέρους της Πολιτείας και του ιδίου προσωπικά εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια στον Ιερό Κλήρο, τον λαό μας και την οικογένεια του μ. Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β΄.
Αιωνία να είναι η μνήμη του”, έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αναστασιάδης.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος B’

Ιεράρχες της Εκκλησίας της Κύπρου για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου

ΟΑΚ: Ψήφισμα για την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσόστομου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων