13/02/2020 13/02/2020 Ομιλία στη Σχολή Γονέων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου θα πραγματοποιήσει την προσεχή Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στι 6:30 το απόγευμα, ο π. Ματθαίος Χάλαρης. Η ομιλία θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.  Το θέμα που θα αναπτύξει είναι «Τάς ἀγκάλας Σου Χριστέ ἠφαπλώσας συμπαθῶς ὑπόδεξαί με». Βιογραφικό σημείωμα του ομιλητή Ο...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:54
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 14:58

Ο π. Ματθαίος Χάλαρης στη Σχολή Γονέων στο Μεσολόγγι

Διαδώστε:
Ο π. Ματθαίος Χάλαρης στη Σχολή Γονέων στο Μεσολόγγι

Ομιλία στη Σχολή Γονέων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου θα πραγματοποιήσει την προσεχή Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στι 6:30 το απόγευμα, ο π. Ματθαίος Χάλαρης. Η ομιλία θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. 

Το θέμα που θα αναπτύξει είναι «Τάς ἀγκάλας Σου Χριστέ ἠφαπλώσας συμπαθῶς ὑπόδεξαί με».

Βιογραφικό σημείωμα του ομιλητή

Ο π. Ματθαίος Χάλαρης γεννήθηκε το έτος 1962 στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών και της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι έγγαμος και πατέρας πέντε παιδιών. Διάκονος χειροτονήθηκε το έτος 1988 και Πρεσβύτερος το έτος 1989, από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Σεραφείμ. Ως προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής πρωτοστάτησε στην ανέγερση του νέου περίλαμπρου Ιερού Ναού. Επίσης, ως υπεύθυνος του ενοριακού ποιμαντικού έργου, με δική του έμπνευση και πρωτοβουλία διοργανώνονται κάθε χρόνο σειρά λατρευτικών και πνευματικών εκδηλώσεων με γενική ονομασία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ», προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου, που διαρκούν αρκετές ημέρες με ποικίλες πνευματικές ευκαιρίες. Επίσης στην Ενορία λειτουργεί «Σπίτι Γαλήνης», κατηχητικά σχολεία, συνάξεις νέων, ενοριακό αρχονταρίκι, σχολή γονέων, κ.α.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων