14/12/2022 14/12/2022 Με την παρουσία πολλών ευσεβών Μυκονίων, πραγματοποιήθηκε χθες στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Μυκόνου ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ματθαίου Χάλαρη, ο οποίος ανάλυσε παραστατικά τα θεολογικά μηνύματα της ορθόδοξης Εικόνας της Γεννήσεως του Κυρίου, αντίγραφο της οποίας είχε προσφέρει στους ακροατές του. Τον π. Ματθαίο Χάλαρη καλωσόρισε, εκ μέρους του ασθενούντος Ηγουμένου, ο Αρχιερατικός Επίτροπος...
14 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2022 - 14:34

Εποπτική θεολογική ανάλυση της Εικόνας της Γεννήσεως του Κυρίου

Διαδώστε:
Εποπτική θεολογική ανάλυση της Εικόνας της Γεννήσεως του Κυρίου

Με την παρουσία πολλών ευσεβών Μυκονίων, πραγματοποιήθηκε χθες στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Μυκόνου ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ματθαίου Χάλαρη, ο οποίος ανάλυσε παραστατικά τα θεολογικά μηνύματα της ορθόδοξης Εικόνας της Γεννήσεως του Κυρίου, αντίγραφο της οποίας είχε προσφέρει στους ακροατές του.

Τον π. Ματθαίο Χάλαρη καλωσόρισε, εκ μέρους του ασθενούντος Ηγουμένου, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου, Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Μαραγκός.

 

 

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων