25/09/2022 26/09/2022 Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα παραστεί την 1η Οκτωβρίου, στους εορτασμούς για την 62η επέτειο ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Ανδρέα Ιωσήφ, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως αναφέρεται, στις 9:30 το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου θα μεταβεί...
25 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 4:35

Παρουσία Αναστασιάδη οι εκδηλώσεις για την 62η επέτειο ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Παρουσία Αναστασιάδη οι εκδηλώσεις για την 62η επέτειο ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα παραστεί την 1η Οκτωβρίου, στους εορτασμούς για την 62η επέτειο ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Ανδρέα Ιωσήφ, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρεται, στις 9:30 το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου θα μεταβεί στα φυλακισμένα μνήματα και θα καταθέσει στεφάνι. Ακολούθως, στις 10:15 θα παραστεί στο τρισάγιο και θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών, στο πάρκο του Προεδρικού Μεγάρου. Στις 10:45 θα καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σημειώνεται ότι, κορυφαία στιγμή των εορτασμών για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας είναι η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί τον χαιρετισμό της στην παρουσία πολιτειακών αξιωματούχων, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Επιπλέον, προστίθεται ότι στις 12:30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρώτη Κυρία θα παραθέσουν δεξίωση στα μέλη του Διπλωματικού Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τέλος, αναφέρεται ότι στις 30 Σεπτεμβρίου, στις 9:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου υπό την προεδρία της Προεδρεύουσας της Δημοκρατίας, Αννίτας Δημητρίου.

 

(Πηγή: ΚΥΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων