23/02/2020 23/02/2020   Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες του ΙΔ’ Διεθνούς Ορθόδοξου φεστιβάλ Κινηματογράφου «Vstrecha» και τόνισε ότι το φεστιβάλ διατηρεί και αναπτύσσει την ανθρωπιστική κληρονομιά της ρωσικής κινηματογραφικής τέχνης.  “Το θαυμάσιο φεστιβάλ σας, το οποίο πάντα έχει την ατμόσφαιρα φιλοξενίας και αμοιβαίου σεβασμού, εκπληρώνει την υψηλή διαφωτιστική, εκπαιδευτική αποστολή, διατηρώντας...
23 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2020 - 10:18

Ο Πρόεδρος Πούτιν για το Ορθόδοξο “Φεστιβάλ” Κινηματογράφου

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος Πούτιν για το Ορθόδοξο “Φεστιβάλ” Κινηματογράφου
  Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες του ΙΔ’ Διεθνούς Ορθόδοξου φεστιβάλ Κινηματογράφου «Vstrecha» και τόνισε ότι το φεστιβάλ διατηρεί και αναπτύσσει την ανθρωπιστική κληρονομιά της ρωσικής κινηματογραφικής τέχνης.
 “Το θαυμάσιο φεστιβάλ σας, το οποίο πάντα έχει την ατμόσφαιρα φιλοξενίας και αμοιβαίου σεβασμού, εκπληρώνει την υψηλή διαφωτιστική, εκπαιδευτική αποστολή, διατηρώντας και αναπτύσσοντας την πλουσιότατη ανθρωπιστική κληρονομιά της ρωσικής κινηματογραφικής τέχνης. Αναβιώνει στην πράξη την “παράδοση” του παιδικού κινηματογράφου, των οικογενειακών προβολών, προωθεί στην μεγάλη οθόνη καλές και ποιοτικές ταινίες που στηρίζουν τις οικογενειακές αξίες, αδελφικές σχέσεις αλλά και αισθήματα αλληλοσεβασμού και συμπάθειας” όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος Πρόεδρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων