20/05/2024 21/05/2024 Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου συμμετείχε στο 42ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε στους Σοφάδες το Σάββατο 18 Μαΐου 2024. Ο Αθανάσιος Γ. Δημητρίου προσκλήθηκε από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Νίκο Ευθυμιάδη, να μιλήσει για τον Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, Χοράρχη και Μαέστρο κ....
20 Μαΐου, 2024 - 20:07
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024 - 0:56

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Δημητρίου στο 42ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Δημητρίου στο 42ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου συμμετείχε στο 42ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε στους Σοφάδες το Σάββατο 18 Μαΐου 2024.

Ο Αθανάσιος Γ. Δημητρίου προσκλήθηκε από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Νίκο Ευθυμιάδη, να μιλήσει για τον Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, Χοράρχη και Μαέστρο κ. Περικλή Μαυρουδή.

Ο κ. Μαυρουδής υπήρξε καθηγητής του Προέδρου, αλλά και Χοράρχης του, στην πριν 30 χρόνια ιδρυθήσα, παγκοσμίως γνωστή Χορωδία, Μαΐστορες της Μακεδονίας.

Την εκδήλωση αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από της εξαιρετικές χορωδίες υπήρξε και μια Χορωδία αποκλειστικά από μικρά παιδιά Ρομά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων