18/02/2020 18/02/2020 Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος δέχθηκε στο γραφείο του τον Αναγνώστη της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Δημήτριο Μπουλέρο, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον Πνευματικό του, Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη-Γραμματέα παρά τω Αρχιγραμματεί της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και Διευθυντή της Σχολής Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, επέδωσε στον...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 15:39

Ο πρώτος Έλληνας κωφός Μεταπτυχιακός φοιτητής Θεολογίας

Διαδώστε:
Ο πρώτος Έλληνας κωφός Μεταπτυχιακός φοιτητής Θεολογίας

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος δέχθηκε στο γραφείο του τον Αναγνώστη της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Δημήτριο Μπουλέρο, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον Πνευματικό του, Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη-Γραμματέα παρά τω Αρχιγραμματεί της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και Διευθυντή της Σχολής Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, επέδωσε στον Σεβασμιώτατο την Μεταπτυχιακή του Εργασία με θέμα «Η εν Χριστώ ζωή στις ομιλίες του Θεοφάνους Κεραμέως», την οποία συνέγραψε ως φοιτητής του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Τομέα Πατερικών Σπουδών του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ και έλαβε βαθμό άριστα.

Ο Σεβασμιώτατος έχει χειροθετήσει Αναγνώστη (2.1.2005) τον ελπιδοφόρο, αριστούχο κωφό αυτόν αδελφό μας, τον συνεχάρη βαθύτατα συγκινημένος για την εργασία και την αριστεία του και τον ευχαρίστησε για την ευγενική επίδοση και αφιέρωση της Μεταπτυχιακής του εργασίας. Συνάμα συνεχάρη και τον Πνευματικό του πατέρα, π. Ιωάννη Καραμούζη, ο οποίος παραστέκεται αρωγός σε κάθε φιλοπρόοδη προσπάθεια του πνευματικού του υιού και, μέσα από την κατάρτιση, που μέχρι τώρα έχει λάβει, τον έχει καταστήσει και βοηθό του καθηγητή στη Σχολή της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, την οποία ο ίδιος διευθύνει.

Η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος προβάλει αυτή την επιτυχία του πιστού της τέκνου, με ένα μόνο σκοπό. Την επαλήθευση της θέσεως ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι ατάλαντος ή απορριπτέος, λόγω της όποιας αναπηρίας του, αλλά με την πίστη στον Θεό, την συμπαράσταση των συνανθρώπων και την φιλότιμη προσπάθειά του μπορεί να έχει σημαντικές επιτυχίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων