14/05/2022 14/05/2022 Η μνήμη του Προστάτη των Φυσικοθεραπευτών, Αγίου Θεράποντα Επισκόπου Κύπρου τιμάται σήμερα 14 Μαΐου, ο οποίος καθιερώθηκε Έφορος και Προστάτης των Φυσικοθεραπευτών από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 8 Ιουνίου του 2018 ύστερα από αίτημα του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Ο Σύλλογος τιμά την ιδιαίτερη και ξεχωριστή αυτή μέρα και σε ανακοίνωσή του...
14 Μαΐου, 2022 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2022 - 15:34

Ο Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών για τον Προστάτη τους Άγιο Θεράποντα

Διαδώστε:
Ο Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών για τον Προστάτη τους Άγιο Θεράποντα

Η μνήμη του Προστάτη των Φυσικοθεραπευτών, Αγίου Θεράποντα Επισκόπου Κύπρου τιμάται σήμερα 14 Μαΐου, ο οποίος καθιερώθηκε Έφορος και Προστάτης των Φυσικοθεραπευτών από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 8 Ιουνίου του 2018 ύστερα από αίτημα του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Ο Σύλλογος τιμά την ιδιαίτερη και ξεχωριστή αυτή μέρα και σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι οι φυσικοθεραπευτές και ειδικά όσοι βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή” πρέπει να αισθάνονται την Θεία Ευλογία και την Προστασία του Αγίου Προστάτη. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Φυσικοθεραπευτές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων