19/10/2020 19/10/2020 Ο συνήγορός του κ. Γιάννης Κοντός, αναφερόμενος στο κατηγορητήριο, επανέλαβε ότι από τα λεγόμενα του Μητροπολίτη δεν προκλήθηκε καμία έκνομη ενέργεια, προσθέτοντας ότι ο Μητροπολίτης ενήργησε όπως του υπαγορεύει η ιερατική του συνείδηση και πως η ζωή του είναι ταγμένη στον Θεό. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:    Υπενθυμίζεται ότι διεκόπη για τη Τετάρτη  λόγω...
19 Οκτωβρίου, 2020 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2020 - 18:54

Ο συνήγορος του Μητροπολίτη Κερκύρας μιλά μετά τη διακοπή της δίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο συνήγορος του Μητροπολίτη Κερκύρας μιλά μετά τη διακοπή της δίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο συνήγορός του κ. Γιάννης Κοντός, αναφερόμενος στο κατηγορητήριο, επανέλαβε ότι από τα λεγόμενα του Μητροπολίτη δεν προκλήθηκε καμία έκνομη ενέργεια, προσθέτοντας ότι ο Μητροπολίτης ενήργησε όπως του υπαγορεύει η ιερατική του συνείδηση και πως η ζωή του είναι ταγμένη στον Θεό.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Υπενθυμίζεται ότι διεκόπη για τη Τετάρτη  λόγω παρέλευσης του ωραρίου, η δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, o οποίος δικάζεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κέρκυρας.  Εναντίον του Μητροπολίτη σχηματίστηκε δικογραφία, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για δύο υποθέσεις που αφορούν σε παραβίαση των περιοριστικών μέτρων εν μέσω πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων