09/07/2019 09/07/2019 Την ορκωμοσία των μελών της νέας Κυβέρνησης τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος παρουσία του Προέδρου της Ελληνική Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο. Μετά την ακολουθία της ορκωμοσίας ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους. Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή ορκωμοσία:...
09 Ιουλίου, 2019 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2019 - 16:33

Ο θρησκευτικός όρκος της νέας κυβέρνησης (βίντεο)

Διαδώστε:
Ο θρησκευτικός όρκος της νέας κυβέρνησης (βίντεο)

Την ορκωμοσία των μελών της νέας Κυβέρνησης τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος παρουσία του Προέδρου της Ελληνική Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μετά την ακολουθία της ορκωμοσίας ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους.

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή ορκωμοσία:

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

Χθες, ο Μακαριώτατος παρέστη στην θρησκευτική ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνοδευόμενος από τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου Αρχιμ. Φιλόθεο Θεοχάρη.

«Ο Θεός να σας δώσει δύναμη και υπομονή, ώστε τα σχέδια σας να πραγματοποιηθούν» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στον νέο Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Υπενθυμίθεται ότι ο προηγούμενος πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει πολιτικό όρκο. Από την τότε κυβέρνηση, τα 31 μέλη της έδωσαν πολιτικό όρκο και 12 θρησκευτικό με τον Επίσκοπο Μεθώνης κ. Κλήμη που τέλεσε την ορκωμοσία

.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων