16/07/2021 21/07/2021 Επίσκεψη στην πληγείσα από την πυρκαγιά του Μαΐου στα Γεράνεια Όρη, Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στο Μάζι Μεγάρων, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021. Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση του Υφυπουργού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Αμυράς συζήτησε με τον Σεβ. Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο και τον...
16 Ιουλίου, 2021 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2021 - 0:07

Ο Υφ. Περιβάλλοντος στην πληγείσα Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής

Διαδώστε:
Ο Υφ. Περιβάλλοντος στην πληγείσα Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής

Επίσκεψη στην πληγείσα από την πυρκαγιά του Μαΐου στα Γεράνεια Όρη, Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στο Μάζι Μεγάρων, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση του Υφυπουργού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Αμυράς συζήτησε με τον Σεβ. Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής π. Χρυσόστομο για τις ζημιές που προκάλεσε η φωτιά στη Mονή καθώς και για τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα που θα γίνουν.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων