09/10/2023 09/10/2023 Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και την εκλογή του Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλόθεου ως νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με αισθήματα βαθύτατου σεβασμού καλωσορίζω τον Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, άξιο διάδοχο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης...
09 Οκτωβρίου, 2023 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2023 - 13:42

Ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και την εκλογή του Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλόθεου ως νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αισθήματα βαθύτατου σεβασμού καλωσορίζω τον Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, άξιο διάδοχο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, στην ποιμαντορική έδρα της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

Του εύχομαι ολόψυχα καλή ποιμαντορία, προς όφελος της Εκκλησίας των Θεσσαλονικέων. Είμαι βέβαιος ότι θα υπηρετήσει επάξια την Μητρόπολη μας».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων